POZIV NA PROMOCIJU CD-a "BOŽJE DJELO"

Poštovani,

Velika nam je čast i radost pozvati Vas na promociju prvog CD-a moderne duhovne glazbe Vokalno-Instrumentalnog Sastava „Proroci“ pod naslovom „Božje djelo“, u subotu 08.11.2014. u sportskoj dvorani Srednje tehničke škole „Ivan Sarić“ u Subotici u 19.30 sati.

Naime, VIS „Proroci“ su svoje evangelizirajuće djelovanje putem moderne duhovne glazbe započeli prije 8 godina i bili su jedni od prvih sastava tog karaktera u našoj biskupiji i zemlji. Glazbeno animirajući brojna klanjanja, Euharistijska slavlja, susrete mladih, ali i sudjelovanjem na raznim festivalima kod nas i u Hrvatskoj – trudili su se dati navještaj Radosne vijesti na jedan nov način – blizak mladom, suvremenom čovjeku. U toku svog dosadašnjeg djelovanja, „Proroci“ su se trudili biti i oruđe u pastoralnom radu Biskupije, te milošću Božjom imali priliku dati kako navještaj Radosne vijesti, tako i svoje svjedočanstvo života u vjeri mnogima.

Kroz osam godina, nastojali su dati svoje talente, vrijeme i trud na raspolaganje Gospodinu za oruđe. Sada, nakon mnogih kušnji, ali i lijepih trenutaka - žele okruniti svoje dosadašnje djelovanje, te zahvaliti Gospodinu na svim primljenim milostima, a svoj rad žele predati svim ljudima dobre volje u nadi da će pjesme koje su godinama nastajale naći put do srca svakog čovjeka pronoseći isti žar koji vodi „Proroke“ u njihovom djelovanju.

Tom prilikom će nastupiti i gosti - Apostoli mira iz Zagreba.

Povodom toga, organizira se promocija CD-a „Božje djelo“ – prvog autorskog nosača zvuka katoličke moderne duhovne glazbe VIS-a „Proroci“, te Vas pozivamo da svojim prisustvom uzveličate ovaj događaj zahvale Gospodinu. Želimo posvjedočiti da je moguće biti mlad kršćanin u današnjem vremenu, živjeti svoju vjeru aktivno i davati doprinos svojoj Crkvi – te potaknuti sve, a osobito mlade da stave svoje talente i živote na raspolaganje Kristu po poticajima Duha Svetoga. Želimo poručiti svakome: „Ti si Božje djelo!“

Potvrdite naše svjedočanstvo svojom nazočnošću.

Dakako, ulaz je slobodan.

VIS „Proroci“