Proročki odmor 2014.

Vis Proroci i ove godine su bili na svom zajedničkom odmoru na kojem su doživjeli mnogo lijepih trenutaka. Destinacija je bila Split. No, prije konačne odrednice, boravili su u Lištanima i Rujanima, u Bosni i Hercegovini, gdje su glazbeno animirali Svete mise u subotu i nedjelju. Nakon toga, produžili su do mora. Ovoga puta, bili su smješteni u duhovnom centru „Oaza sv. Marije Krucifikse“ sestara službenica Milosrđa na Kamenu u Splitu, gdje su se uz prijatan ambijent duhovnog centra i iskrenih osmijeha časnih sestara doista osjećali prekrasno.

Također, Proroci su ponovno imali čast svirati na misnom slavlju, te nakon toga održati i svoj koncert u svetištu sv. Arnira u Dubravi. Zahvalni na pozivu i svim dobročinstvima don Jakoslavu Baniću.

Ljetovanje je upotpunio i „Gospel Choir Mihovil“, te mladi sa Kamena,  dugogodišnji prijatelji Proroka.

Jednu od večeri proveli su i sa mladima u župi sv. Pavla na Pujankama kod don Domagoja Jelače,  jednog od svećenika sa kojima je VIS također posebno povezan.

Osim uobičajenog brčkanja i sunčanja na moru, atrakcija je ove godine bio čuveni „Blob“ kojeg su samo najhrabriji iskušali :)

Veče pred povratak u Suboticu,  u „Oazi“ su im se pridružili i dragi im Ksenija Abramović i Filip Čeliković, gdje su zajedno sa Mihovilom, časnim sestrama i mladima sa Kamena slavili Svetu misu i družili se uz roštilj i zvuke gitare.

Zahvalni svima koji su omogućili i uljepšali ovo ljetovanje! Blagoslovio vas i čuvao sve dragi Bog!