MarijaFest 2012

Festival duhovne glazbe Marija fest 2012. održan je u nedjelju u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Molvama, a na festivalu su se izvodile isključivo marijanske pjesme s kojima su izvođači nastupali tijekom proteklih devet godina. Izvođači su bili: Zbor mladih Varaždinske biskupije, Maja Tadić, Snaga mira, Daniela Sisgoreo Morsan, Davor Terzić i Iva Boršić, Marija Jaramazović, Riječ, Novo svitanje, VIS Mihovil, Otkrivenje, Maja Vasilj, VIS Proroci, Ivo Šeparović, Antonio Tkalec, VIS Izidor, Željka Marinović, Ljubo Vuković, Kefa, VS Matheus, Apostoli mira te Čedo Antolić.

VIS Proroci su nastupili s pjesmom "Izgubljeno dijete" za koju je tekst napisala Nevena Mlinko, glazbu Darko Temunović te aranžman Viktor Kesler.

Marijafest je poznat po tome što se odigrava dva dana: prvi dan obuhvaća predavanje, radionice, sv. misu i kalanajnje, dok je drugi dan centar zbivanja sv. misa te sam festival. Više o tome kako je bilo na radionicama, predavanjima i festivalu, pogledajte na slikama.